• standaard

Sporter in beeld

Sylvia had een relatie met haar eigen bankstel

 

Sylvia heeft na jaren twijfelen er toch voor gekozen om lid te worden van Sportcentrum de Tuunte. Ze kreeg de laatste jaren lichamelijke klachten ze motiveert haar kinderen om te  sporten daarentegen zelf deed ze niets. Dus na een hoop commentaar uit haar omgeving heeft ze toch de stap gezet.

Sylvia was echt heel lui, volgens haar eigen zeggen had ze een relatie met haar eigen bankstel!  Het excuus van de kinderen kunnen niet alleen blijven ’s avonds gaat ook niet meer op. 5 minuten naar het werk fietsen was al te veel voor Sylvia. Er moest dus echt iets gebeuren …1 probleem.. Sylvia wou niet alleen! Gelukkig waren er twee vriendinnen die ook graag wilden starten en dus alle moed verzamelt en toch ingegaan op een afspraak met Mirte ( overigens wil Sylvia benadrukken dat vriendin Arnika de inzet heeft gegeven naar Mirte toe en Mirte heeft mij gebeld voor een afspraak, Sylvia is haar hier heel dankbaar voor)

Sylvia is nu een tijdje lid en zegt: Ik voel met super! Ik heb het fit in 5 weken programma gedaan en ik merkte na 1 week al dat ik beter kon slapen, na mijn werk niet zo moe meer ben en de lichamelijke klachten worden ook langzaam minder en minder. Mijn wallen onder mijn ogen zijn minder en wat ze heel vreemd vindt, sinds het sporten is mijn haar veel dikker en gezonder. Ik heb kennis gemaakt met het Ben-fit voedingsprogramma en geleerd om anders te eten maar zeker niet minder.

Wat voor haar de grootste overwinning is: dat ze is gaan sporten natuurlijk maar ze heeft  ook een zware tijd gehad met het overlijden van haar broer. Ze is echt behoorlijk depressief geweest en door deze keuze is alles wat meer op zijn plek gekomen en de zin van het leven weer naar voren gekomen.

Sylvia doet op dit moment de Milon en verschillende groepslessen. Sylvia zou iedereen motiveren om een start te maken met sporten en durf je niet alleen motiveer dan een maatje om samen te gaan!

 

Sylvia bedankt voor je inspirerende verhaal.

 

 

Nieuws

  • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

    Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

    Lees meer
  • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

    Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.