Een strakke buik voor de zomer met de Sixpack Challenge!

Wil jij nu ook eindelijk eens zo'n mooie sixpack voor de zomer? Dan is dit jouw moment! Doe mee met de Tuunte Sixpack Challenge! Een super leuke, sportieve stok achter de deur actie voor jou en je sportvrienden.

Wat ga je doen?
12 weken lang volg je het Sixpack Challenge programma minimaal 1 x per week.

 • Maandag 18.45 uur 
 • Donderdag 09.35 uur 
 • Donderdag 19.40 uur 


Inclusief voedingsrichtlijnen
Je wordt aan het begin gewogen en de centimeters rondom je buik worden opgemeten. Na 12 weken doen we dat nog een keer. Je krijgt een aantal voedingsrichtlijnen mee en het advies om naast de Sixpack Challenge les 1 tot 2 keer een andere les te volgen en of de Milon Cirkel. 

Stempelkaart
Voor elke Sixpack Challenge les krijg je een stempel, een volle stempel kaart betekent een leuk presentje. (let op,meer volle kaarten mag maar 1 presentje per persoon). De volle kaart betekent een lot in de loterij met de zomerborrel.

Meld je nú aan voor de Sixpack Challenge

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuws

 • Tuunte Running Project 2018

  Ben jij die ambitieuze sporter die dit jaar wil gaan knallen? Die zich wil vo...

  Lees meer
 • Het nieuwe Groepslesrooster

    Het nieuwe groepslesrooster gaat maandag 4 september van start en s...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.