• standaard

Nieuw bij de Tuunte: Outdoor Obstacle Bootcamp!

Als eerste en enige sportschool in de Achterhoek, heeft Sportcentrum de Tuunte een compleet Outdoor programma! Naast een uitbreiding in de bestaande lessen Lets Run en Bootcamp, gaan we uitbreiden met Cr#ss Body Fit, Bar Body Fit en meer! Uiteraard zijn al deze lessen “Outdoor.” Bekijk hieronder de promofilm:

Daarmee loopt de Tuunte voorop in de trend om te sporten in de buitenlucht. Hardlopen is al jaren erg populair, maar met de komst van trailrunning en vooral obstaclerunning is er wereldwijd steeds meer vraag naar. De combinatie van hardlopen met fysieke onderdelen, daagt de hedendaagse sporter uit tot de max! Daarmee ook de vraag naar een meer compleet trainingsprogramma. Met Jan Willem Hengeveld heeft de Tuunte als een van de weinige sportscholen in Nederland een gecertificeerde Obstacle Instructor in huis. Door middel van een combinatie van een full body workout en conditie training, stoomt hij je klaar voor jouw persoonlijke uitdaging!

Maak nu onder andere kennis met:


De Bootcamp lessen vinden altijd plaats op locatie in het buitengebied van Winterswijk. De locatie wordt via Facebook doorgegeven en komen op het bord in de Fitness te staan. Alle andere lessen worden gegeven op het Outdoor terrein bij de Tuunte.

De Tuunte leden met een all-in abonnement kunnen gratis deelnemen aan het Outdoor programma. Niet leden of buitensporters pur sang? Geen probleem, je kunt gebruik maken van een speciaal Outdoor abonnement. 

Ja ik wil graag meer informatie over de Outdoor Obstacle Bootcamp!

Vul onderstaand formulier in en klik op 'verzenden.' We nemen binnen 1 werkdag contact met je op:

 • * velden zijn verplicht.
 

Nieuws

 • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

  Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

  Lees meer
 • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

  Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.