• Letsrun

Change your life, become a runner

Letsrun staat al een paar jaar op het rooster bij de Tuunte en begeleid startende lopers en ervaren lopers om beter, sneller, verder te laten lopen. Met als basis dat het lopen vooral plezier moet geven!

Hoe zit de training in elkaar?

Voor de beginnende/startende loper is er een speciaal programma dat 2 x per jaar van start gaat. We starten met een speciale informatieavond om vervolgens wekelijks te trainen naar een doel. (5 km) Je krijgt elke week huiswerk, zodat je thuis ook kunt trainen. Tijdens de lessen bouwen we langzaam de intensiteit en afstand op en dit wordt gecombineerd met kracht training, zodat blessures voorkomen worden en het plezier behouden blijft! Indien je de start van het programma hebt gemist kun je altijd in overleg aansluiten, meld je dan wel van te voren bij de instructeur als je wilt beginnen.

De gevorderde groep traint wekelijks in circuitjes, interval en varianten daarvan. Doel is om daar sterker en beter van te worden. Het zijn de oefeningen die elke hardloper moet doen, maar die je niet graag in je eentje doet, maar in groepsverband veel aantrekkelijker om te doen zijn. Incidenteel lopen we ook afstanden, maar in principe kun je die het beste in je eigen tijd doen.

Voor wie is Letsrun?

Voor iedereen die het heerlijk vindt om te sporten in de frisse buitenlucht, van afwisseling houdt, een voorkeur heeft voor een persoonlijke aanpak, het beste uitzichzelf wil halen, et cetera. Kortom als jij wilt dan zorgen wij samen dat het je gaat lukken!

Wanneer kun je beginnen?

Zoals gezegd kun je als beginnende loper het beste beginnen met het startersprogramma, maar in overleg kun je altijd aansluiten. Bij de gevorderde groep dien je wel al een aantal kilometers in de benen te hebben.

Wat nog meer?

Het Letsrun programmais onderdeel van het Outdoor-programma van de Tuunte. Binnen dit programma werken wij met doelen. Nadat je de eerste lessen hebt gehad, gaan we met je in gesprek om een doel te bepalen. Dit is je eigen doel, jij bepaalt wat je graag wilt bereiken, wij gaan je voorleggen hoe je dat het beste kunt gaan aanpakken en zullen dit regelmatig met je bespreken!

Kortom Letsrun is een ideale training om persoonlijke en/of prestatie doelen te behalen, vraag naar meer info aan de Outdoor instructeur of bij de receptie van de Tuunte.

Nieuws

  • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

    Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

    Lees meer
  • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

    Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.