• standaard

We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

Beste Tuunte sporter,

We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Milon Premium Club genaamd GetFit35 en Anytime Fitness Winterswijk.


GetFit35 Milon Premium Club

Misschien weet je dat we onder de naam GetFit35 al 4 Milon Clubs hebben, in Aalten, Duiven, Zutphen en Doetinchem. Het succes van deze formule heeft ons doen besluiten ook in Winterswijk een GetFit35 locatie te openen.

Deze gaan wij vestigen op het adres Wheme 88.

Concreet betekent dit dat de huidige Milon Leden vanaf 26 november gaan sporten op deze nieuwe locatie bij GetFit35. Daar zal dan ook de allernieuwste Milon apparatuur komen te staan. De komende weken zullen wij de Milon gebruikers gaan informeren hoe we deze verplaatsing gaan vormgeven. Meer informatie op: www.getfit35.nl

 

Anytime Winterswijk

Voor de fitnessactiviteiten  hebben we ons aangesloten bij Anytime fitness. Anytime Fitness heeft wereldwijd 4000 vestigingen en 100 in Nederland en België.

De Anytime Fitness Winterswijk (24 uur per dag toegangelijk) gaan we vestigen op het adres Roelvinkstraat 35, de oude Albert Heijn. Doel is om op 1 april 2020 de deuren te openen van Anytime Fitness Winterswijk. Tot die tijd blijven we actief met fitness en groepslessen op onze huidige locatie. Meer informatie op www.anytimefitness.nl

Sportpark Jaspers

Er is de afgelopen tijd veel tijd gestoken in het onderzoeken van een mogelijke samenwerking met SWW en de WTC en een verplaatsing van onze activiteiten naar Sportpark Jaspers. Alle opties zijn zorgvuldig en uitvoerig onderzocht, maar een gezamenlijke ontwikkeling blijkt helaas niet mogelijk. De kosten voor een dergelijke nieuwbouw vallen dermate hoog uit dat dit voor geen van de partijen haalbaar is.

Overgangsfase:

Voor onze tennis- en squash leden veranderd er voorlopig niets, deze activiteiten blijven op de huidige locatie.

Met vriendelijke groet,

René Grevers & Gert Bongers

Nieuws

  • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

    Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

    Lees meer
  • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

    Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.