• daily-outdoor-challeng-doc

  Daily Outdoor Challenge

Wat is nou een Daily Outdoor Challenge (DOC)

Dit is je dagelijkse uitdaging voor een fit lichaam. Met 6 dagen in de week, bieden we je de mogelijkheid om elke dag (op de vrijdag na) voldoende lichaamsbeweging te krijgen op een verantwoorde manier.

Hoe zit de training in elkaar?

De training bestaat uit een half uur piramide training, waar je op intensiteit, herhaling en/of max gewicht gaat trainen. We bouwen dit op naar een max en bouwen het weer af naar de beginsituatie. Iedereen traint op zijn/haar eigen nivo en dus geschikt voor iedereen! Hierbij maken we gebruik van je eigen lichaamsgewicht, tractorbanden, zandzakken en de toestellen die zich op het terrein bevinden.

Het is een full-body workout, kortom alle spiergroepen komen aan bod! De eerste lessen zul je dus merken dat je meer spieren hebt dan dat je dacht. Na een paar lessen zal het lichaam gewend zijn en beleef je telkens weer een voldaan gevoel na elke training!

Voor wie is de DOC?

Voor iedereen die het heerlijk vindt om te sporten in de frisse buitenlucht, van afwisseling houdt, een voorkeur heeft voor een persoonlijke aanpak, het beste uitzichzelf wil halen, et cetera. Kortom als jij wilt dan zorgen wij samen dat het je gaat lukken!

Wanneer kun je beginnen?

Er is een vrije inloop, d.w.z. dat je kunt beginnen wanneer je wilt op de vrije inloop tijden.(let wel op dat als de inloop tot bijv. 10 uur duurt je er uiterlijk half 10 moet zijn!) Elke dag is er een nieuwe uitdaging die je dichter bij je doel brengt.

Wat nog meer?

De DOC is onderdeel van het Outdoor-programma van de Tuunte. Binnen dit programma werken wij met doelen. Nadat je de eerste lessen hebt gehad, gaan we met je in gesprek om een doel te bepalen. Dit is je eigen doel, jij bepaalt wat je graag wilt bereiken, wij gaan je voorleggen hoe je dat het beste kunt gaan aanpakken en zullen dit regelmatig met je bespreken!

Kortom de DOC is een ideale training om persoonlijke en/of prestatie doelen te behalen, vraag naar meer info aan de Outdoor instructeur of bij de receptie van de Tuunte.

Nieuws

 • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

  Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

  Lees meer
 • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

  Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.