• bootcamp-kids

  Bootcamp Kids

Bootcamp Kids - Tough Kids only

Bootcamp Kids is voor alle stoere kinderen, die spelenderwijs leren in een groep te werken, hindernissen te nemen, verantwoorde kracht training te doen en met plezier te gaan sporten!

Hoe zit de training in elkaar?

Elke donderdag om 18.00 uur, krijgen ze een uitdagende training met klimmen en klauteren, lichte kracht-oefeningen, loop-oefeningen en als het een beetje mee zit gaan we het water niet uit de weg! Ze worden uitgedaagd op het parcours achter de Tuunte of we gaan het bos in op locatie. Waar we gebruik maken van de natuur, zandzakken, muurtjes, autobanden, trekkerbanden, etc. 

Voor wie is de Bootcamp Kids?

Voor ieder kind is dit een verantwoorde manier om te bewegen. Voor kinderen die graag in de buitenlucht willen sporten is dit een ideale manier van bewegen. Stoere kids of kids die wat stoerder willen worden, zijn ook van harte welkom!

Wanneer kun je beginnen?

De Kids kunnen direct instappen, iedereen traint op zij/haar eigen niveau! Het enige is dat ze niet bang moeten zijn om vies te worden!

Wat nog meer?

Voor de Bootcamp Kids maken wij gebruik van een stempelkaart, dus geen abonnement! Daarnaast hebben we een aantal keren per jaar een groeps uitje naar een obstacle run voor Kids! Hier kunnen ze testen wat ze allemaal geleerd hebben en het is ook iets waar ze naar toe trainen.

Kinderfeestje?

Naast de Bootcamp Kids, is er ook de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven met bootcamp. Ze krijgen dan ongeveer 45 min bootcamp en 45 min een andere sport (naar keuze) Uiteraad krijgen ze ranja bij ontvangst en tussendoor met een zakje chips. En na de training met z'n allen naar de Mc Donalds, behoort tot de opties!

Kortom de Bootcamp Kids is een ideale training voor elk kind, vraag naar meer info (ook voor de kinderfeestjes) aan de Outdoor instructeur of bij de receptie van de Tuunte.

Nieuws

 • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

  Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

  Lees meer
 • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

  Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.