• bar-body-fit

  Bar Body Fit

Bar Body Fit voor Bikkels!

Sinds januari op het lesrooster Bar Body Fit! In 2x een half uur trainen we voor specifieke doelen op Calisthenics gebied.(Op dit moment trainen we voor de Muscle up en de Human Flag) Power ++ met accent op het bovenlichaam.

De training is opgezet om je lichaam klaar te stomen voor de lessen later dit jaar en bestaat uit 2 delen. In het eerste deel krijg je gecombineerde oefeningen aangeboden die langzaam de vermoeidheid in je bovenlichaam zullen brengen. Het is een ongekende ervaring dat je nog wilt doorgaan, het gevoel hebt dat je nog kunt, maar dat het gewoon niet meer gaat!

Hoe zit de training in elkaar?

Op maandag en donderdag staat Bar Body Fit op het lesrooster. 4 weken lang heb je op de maandag dezelfde training en dat geldt ook voor de donderdag, maar de maandag en donderdag bestaan wel uit verschillende oefeningen! De training bestaat uit een gecombineerde oefeningen die in 3 setjes worden aangeboden. (voorbeeld van een setje: 5 push-up + 5 grip-veranderingen hangend aan het rek – x 5) Na de setjes krijg je 3 maximaal oefeningen, die je daarna 1 x herhaald.

Na de 4 weken periode passen we de oefeningen aan, zodat je verder kunt groeien in je training.

Voor wie is de Bar Body Fit?

Voor deze training moet je echt met het doel voor ogen werken dat je nu bezig bent, om later wat te willen bereiken. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Het vereist wel doorzettingsvermogen, maar daar krijg je dan ook wel enorme voldoening voor terug!

Wanneer kun je beginnen?

De keuze is aan jou! Op de trainingsdata ben je welkom en start je je eigen programma. Het is wel raadzaam om minimaal 1 x per week een les te volgen (2x is beter)

Wat nog meer?

Bar Body Fit is onderdeel van het Outdoor-programma van de Tuunte. Binnen dit programma werken wij met doelen. Nadat je de eerste lessen hebt gehad, gaan we met je in gesprek om een doel te bepalen. Dit is je eigen doel, jij bepaalt wat je graag wilt bereiken, wij gaan je voorleggen hoe je dat het beste kunt gaan aanpakken en zullen dit regelmatig met je bespreken!

Kortom de Bar Body Fit is een ideale training om persoonlijke en/of prestatie doelen te behalen, vraag naar meer info aan de Outdoor instructeur of bij de receptie van de Tuunte.

Nieuws

 • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

  Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

  Lees meer
 • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

  Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.