• standaard

Nieuwe groepslessen Outdoor

Vanaf 7 september gaan we van start met diverse nieuwe lessen en zullen bestaande lessen worden uitgebreid. Op een later tijdstip dit jaar zal het programma nog eens worden uitgebreid!

LetsRun en Bootcamp zijn al geruime tijd onderdeel van het programma van de Tuunte en zullen worden uitgebreid met; extra lessen LetsRun (starters), Bootcamp Babes (voor dames), Obstacle Bootcamp (starters) en een Kids Bootcamp. De Kids Bootcamp en Bootcamp (donderdags) zal op het Outdoor terrein plaatsvinden, de overige Bootcamp lessen zijn op locatie in Winterswijk. De locaties worden uiterlijk een dag van te voren weergegeven op Facebook en op het bord in de Fitness.

Cr#ss Body Fit is een groepsles dat je brengt tot je limiet (ieder op zn eigen niveau), we maken hier geen gebruik van de gebruikelijk materialen tijdens de lessen. Denk aan tractorbanden, hamers, ladders, touwen en je eigen gewicht. Geen les is hetzelfde en zal je optimaal uitdagen om je doelen te halen. Kortom wil je een echte full body workout, dan mag je deze les niet missen!

Quart Core is een kwartier core training op de Outdoor manier. In een korte circuit vorm, krijg je een optimale training die je core in topconditie brengt. Je kunt deze training ideaal combineren met de overige groepslessen.

DOC (Daily Outdoor Challenge) en WOC (Weekly Outdoor Challenge) zijn je dagelijkse uitdaging voor een fit lichaam. De training bestaat uit een circuit-vorm , waar je op tijd, herhaling of max gewicht gaat trainen. De resultaten worden bijgehouden van elke deelnemer. Er is een vrije inloop, dwz dat je kunt beginnen wanneer je wilt op de vrije inloop tijden. Elke dag is er een nieuwe uitdaging die je dichterbij je doel brengt. Bij de WOC gaan we gedurende 12 weken,wekelijks testen in circuit vorm en houden we je vorderingen bij. Zodat je achteraf precies kun zien wat je progressie is! Beide trainingen zullen ongeveer 20-30 min duren en is een prima training voor de dag, maar ook als extra training voorafgaand een groepsles.

 

Nieuws

  • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

    Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

    Lees meer
  • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

    Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.