Kids Bootcamp

Afgelopen zomervakantie zijn we al begonnen met de eerste Familie Bootcamps, waar ook de kids mee konden doen. Na de vele positieve reacties van de deelnemers (zowel ouders als de kids), gaan we met het Outdoor programma van start met een Kids Bootcamp!

Door de grote variatie in trainingsvormen, worden de kids spelenderwijs fit. Iedereen op zijn/haar eigen niveau, dus er is geen instapniveau.

Ook hier gaan we met de kids naar een doel werken en zullen gezamenlijk een doel bepalen. Hierdoor kunnen ze ook laten zien en testen, waarvoor ze hard hebben getraind.

Tijdens de Kids Bootcamp kunnen de ouders bij de Tuunte aan de slag in de Fitness of in een van de groepslessen, kortom een ideale combinatie in het drukke bestaan van een ouder!

Voor de Kids Bootcamp zal geen abonnement gelden, maar gaan we werken met een rittenkaart. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij de receptie van de Tuunte.

 

Nieuws

  • Tuunte Running Project 2018

    Ben jij die ambitieuze sporter die dit jaar wil gaan knallen? Die zich wil vo...

    Lees meer
  • Het nieuwe Groepslesrooster

      Het nieuwe groepslesrooster gaat maandag 4 september van start en s...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.