• horeca-

Behoefte aan ontspanning na het sporten?

Naast de uitgebreide sportfaciliteiten die Sportcentrum de Tuunte te bieden heeft is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Want na hard trainen is het tijd voor ontspanning:

Zonnebank

We leven in Nederland, dus we snakken allemaal naar de zon. Heerlijk die warmte. Maar wat denkt u van de ontspannende werking? Voor leden van Sportcentrum de Tuunte is het gebruik van de zonnebank geheel gratis! Afspraak maken is niet nodig. Ook dáárom zien de leden van De Tuunte er goed uit.

Sauna

Weldadig. Ontspannend. Ontstressend. We leven in een stressvolle maatschappij. We moeten veel. En nu… tijd voor totale ontspanning. Ook het gebruik van de sauna is voor alle leden van Sportcentrum de Tuunte geheel gratis.

Horeca

Niet voor niets is het credo van Sportcentrum de Tuunte: Sportief, Gezond en Gezellig! Want ook voor gezelligheid mag ruimte zijn. Een fitnesscentrum met een bruine kroeg, daarin zijn we echt uniek in Nederland. En voor alle leden organiseren we regelmatig borrels, zoals in de zomer en met Kerst. Gewoon, gezellig. 

 

Nieuws

  • Sportcentrum de Tuunte gesloten tot 1 september

    Beste leden, Zoals jullie vast niet is ontgaan, wij hebben ons best gedaan...

    Lees meer
  • We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen

    Beste Tuunte sporter, We gaan onze fitnessactiviteiten splitsen: in een Mi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.